Trial kausi 2010

2.2.2011

Jussi Haapanen Trial SM2
Jussi Haapanen Trial SM2
Mikko Siren Trial C-cup3
Mikko Siren Trial C-cup3

HäMK:n kuskeja osallistui mukava määrä sekä trialin että biketrialin kilpasarjoihin kaudella 2010

Trialkausi 2010

 

SM tasolla Jussi Haapanen saavutti henkilökohtaisen SM-hopean, mitali oli Jussille jo yhdeksästoista henkilökohtainen SM mitali!!

 

A-luokassa Mikko Hanninen sijoittui kolmanneksi, SM-taistelussa Mikon sijoitus oli kahdeksas

 

B-luokassa Tommi Kallio ajoi viidenneksi.

 

Veteraani luokassa kerholla ei ole koko sarjaa kiertävää kilpailijaa. Jari Sulkanen ajoi jo toistamiseen Hämeen SM-trilaissa luokkavoittoon veteraaneissa.

 

Uuteen luokkaan, Lady-cup, osallistui Linda Lehtiniemi.

 

C-cupissa valloitettiin sijat 3-5. Mikko Siren oli kolmas, Tommi Vuojolainen oli neljäs ja Lari Seppälä oli viides. Lari ajoi C-yleinen luokkaa, jossa ajetaan jäännöspisteistä. Lari voitti luokkansa viidestä osakilpailusta neljä ja nousi C-cupissa näin viidenneksi. C-vapaassa oli myös hyvin HäMK:n kuskeja. Luokassa parhaiten taiteili Santtu Selin joka voitti ajetusta viidestä kilpailusta kolme. Leevi Seppälä sijoittui vapaa luokassa kolmanneksi. Vapaa luokassa HäMK:sta ajoivat myös Aleksi Sulkanen, Aleksi Saine, Daniel Saarinen ja Olli Nieminen. Kaikilta heiltä voidaan tulevaisuudessa odottaa vielä paljon.

 

JM-luokkien epävirallisen sarjan voitti Harri Oittinen, Harri ajoi ylimmässä super luokassa ja voitti ajetusta viidestä osakilpailusta kolme. Lisäksi jokkista kiersi myös AP Makkonen ja Pekka Mäkiranta.

 

Trialin tuloksia näet täältä http://www.finntrial.fi/kilpailut.php sekä täältä http://kymalainen.net/sm_2010_alkuperainen_1.htm

 

Biketrialissa Riku-Matti Makkonen ajoi Elite-luokan voittoon ja kruunattiin näin toisena vuonna peräkkäin BTF ry:n ylläpitämän sarjan Suomenmestariksi. Olli Siren ajoi Elite-luokassa neljänneksi, Mikko Siren ajoi A-luokassa neljänneksi sekä B-luokassa toiseksi. C-luokassa oli myös hyvin HäMK:n junnuja. C-luokan kärjessä HäMK valloitti sijat 3-6, 3. Aleksi Saine, 4. Aleksi Sulkanen, 5.Santtu Selin ja 6.Lari Seppälä. Edellisten lisäksi sarjaan osallistui Teemu Aimonen, Olli Nieminen, Mikko Teivonen, Tuomas Aimonen, Leevi Seppälä, Samuel Jääskeläinen, Antti Jukarainen, Kalle Kuoppala, Antti Röyskö sekä Leevi Seppä. Tulevaisuus näyttää HäMK:n osalta hyvältä myös biketrialissa.

Biketrialin tulokset 2010: http://www.biketrialsfinland.fi/kilpailut/2010/sm2010tilanne3.html

 

Tästä on hyvä ponnistaa uuteen ulkokauteen 2011.