Nuorisoasiat

2019 kauden avaus Nokialla

LASTEN JA NUORTEN TRIAL HARJOITUKSET

 

Moro,

Kesän ohjatut trial harjoitukset alkavat Nokialla ti 7.5. ja jatkuvat aina tiistaisin kesätaukoa (16. ja 23.7) lukuun ottamatta aina syyskuun loppuun, viimeiset harjoitukset ovat ti 23.9.

Tiistain treenit alkavat klo 17.30 kokoontumisella Camozzin kallioiden vieressä olevalla.aukiolla, joka sijaitsee vanhan kisapaikan läheisyydessä. Reeneissä mukana olijat jaetaan ryhmiin.

Trialia voidaan pitää parhaana ja turvallisimpana lajina aloittaa moottoripyöräharrastus. Laji ei ole vauhti- vaan taitolaji. HäMK on jo vuosia ohjannut ja valmentanut lapsia ja nuoria trialin harrastamisessa. Vuonna 2008 kerholle myönnettiin NuoriSuomi Sinetti joka osoittaa että toiminta on laadukasta ja se täyttää tietyt kansalliset kriteerit. Harrastuksen voi aloittaa hyvinkin nuorena jopa alle kouluikäisenä. Markkinoilta löytyy automaatti trialmopoja ja sähkömopoja joilla lajiin pääsee hyvin sisään.

Jokaisella alaikäisellä tulee olla täysi-ikäinen vanhempi mukana, jonka vastuulla harjoittelu ja ajaminen tapahtuu. Hämeen Moottorikerho ei ota vastuuta ajattamisesta.  

Kaikki tervetuloa.

Liitteenä on harjoitusohjelma.

MEILLE ON MYÖNNETTY LUVAT TRIALTOIMINNALLE SULKAVUORESSA JA NOKIALLA. ONKIN ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, ETTÄ KUNNIOITAMME LUPIEN EHTOJA, LUONTOA JA YMPÄRISTÖÄ SEKÄ OTAMME MYÖS MUUT KÄYTTÄJÄT HUOMIOON TOIMINNASSAMME. PIDETÄÄN ALUE SIISTINÄ JA AJETAAN JA TOIMITAAN TRIAL HENGEN MUKAISESTI!

 

2019 Palkitut

 

TR5J kuski: Werneri Mikkola

TR3J kuski: Vilkku Selin

Vuoden harjoittelija: Vilkku Selin

Vuoden valmentaja: Mikko Seistola

 

LINKIT

Facebook HäMK-Trial

Facebook Trialia (Suljetturyhmä, johon voi pyytää liittymisoikeutta)

Whatsup reeni-ryhmä, ota yhteyttä Samiin niin lisätään ryhmään (0503838771)

 

PDF-tiedosto2019 Trialharjoitustenohjelma.pdf (205 kB)
Trial harjoitusohjelma 2019