Nuorisoasiat

2017 kauden avaus

LASTEN JA NUORTEN TRIAL HARJOITUKSET

 

Kesän ohjatut trialharjoitukset ajetaan Sulkavuoressa tiistai-iltaisin 2.5. - 26.9.2017. Harjoitukset pidetään joka tiistai alkaen klo 17:00 vapaamuotoisella lämmittelyllä. Yhteinen ohjattu osuus on klo 17:30 - 19:00 jonka jälkeen on vapaamuotoista harjoittelua vielä puoli tuntia. Heinäkuussa (18.7. ja 25.7.) pidetään kesälomaa jolloin ei ole ohjatua harjoittelua.

Trialia voidaan pitää parhaana ja turvallisimpana lajina aloittaa moottoripyöräharrastus. Laji ei ole vauhti- vaan taitolaji. HäMK on jo vuosia ohjannut ja valmentanut lapsia ja nuoria trialin harrastamisessa. Vuonna 2008 kerholle myönnettiin NuoriSuomi Sinetti joka osoittaa että toiminta on laadukasta ja se täyttää tietyt kansalliset kriteerit. Harrastuksen voi aloittaa hyvinkin nuorena jopa alle kouluikäisenä. Markkinoilta löytyy automaatti trialmopoja ja sähkömopoja joilla lajiin pääsee hyvin sisään.

Jokaisella alaikäisellä tulee olla täysi-ikäinen vanhempi mukana, jonka vastuulla harjoittelu ja ajaminen tapahtuu. Hämeen Moottorikerho ei ota vastuuta ajattamisesta.  

MEILLE ON MYÖNNETTY YMPÄRISTÖLUPA TRIALTOIMINNALLE SULKAVUORESSA. ONKIN ERITTÄIN TÄRKEÄÄ ETTÄ KAIKKI KUNNIOITAMME LUVAN EHTOJA, LUONTOA JA YMPÄRISTÖÄ SEKÄ OTAMME MYÖS MUUT KÄYTTÄJÄT HUOMIOON TOIMINNASSAMME. PIDETÄÄN ALUE SIISTINÄ JA AJETAAN JA TOIMITAAN TRIAL HENGEN MUKAISESTI!

 

LINKIT

Facebook HäMK-Trial

Facebook Trialia (Suljetturyhmä, johon voi pyytää liittymisoikeutta)

Whatsup reeni-ryhmä, ota yhteyttä Samiin niin lisätään ryhmään (0503838771)

Trialistien keskustelupalstan sekä osto ja myyntikanavan löydät osoitteesta http://www.nbuu.com/

HäMK tekee yhteistyötä PyöräPoikien kanssa Bike trialissa.

PDF-tiedosto2017-Trialharjoitustenohjelma.pdf (150 kB)
Trial harjoitusohjelma 2017