Trial kausi 2011

22.12.2011

Mikko Hanninen taiteilee Nokialla SM-osakilpailussa. Taustalla jaksoon tutustuu Jukka Pylväs
Mikko Hanninen taiteilee Nokialla SM-osakilpailussa. Taustalla jaksoon tutustuu Jukka Pylväs
Tommi Kallio jaksolla Vammalan SM:ssa
Tommi Kallio jaksolla Vammalan SM:ssa
Santtu Selin jaksolla Sulkavuoren Biketrialissa
Santtu Selin jaksolla Sulkavuoren Biketrialissa
Joona Seppälä jaksolla Sulkavuoren Biketrilaissa
Joona Seppälä jaksolla Sulkavuoren Biketrilaissa

Hämeen moottorikerhon trial – kuljettajia osallistui kohtuullinen määrä trialin sekä biketrialin puolelta lajien kilpailuihin kuluneella kaudella. Kulunut kausi tarjosi Hämeen moottorikerholle myös menestystä.

SM –tasolla Jussi Haapanen saavutti tuplakultaa, voittaen henkilökohtaisen sekä kerhojoukkueiden Suomenmestaruuden. Lisäksi Jussi Haapanen sijoittui kahdeksanneksi pohjoismaiden mestaruustaistelussa.  Jussi myös edusti Suomea niin maailmanmestaruus joukkuekilpailussa kuin pohjoismaiden joukkuemestaruuskilpailussa.

Suomenmestaruuden voittaneessa Hämeen moottorikerhon joukkueessa Jussin lisäksi oli mukana Mikko Hanninen, Samuli Magga ja Mika Kortesluoma. HäMK:n kakkosjoukkue sijoittui SM-kilpailussa sijalle yhdeksän. Joukkueessa ajoivat Jari Sulkanen, Sami Jääskeläinen Esa Salin ja Harri Oittinen.

A-luokassa Mikko Hanninen sijoittui kolmanneksi, SM –sijoituksena tulos edellytti  kymmenenteen sijaan. Lisämainintana vielä, että Mikko sijoittui toiseksi myös Baltian mestaruussarjan korkeimmalla tasolla. A – luokassa Hämeen moottorikerhosta kilpaili myös Jukka Pylväs sijoittuen heti Mikon jälkeen neljänneksi, ja SM- kokonaistilanteessa Jukka päätyi yhdenneksitoista.

B-luokassa Tommi Kallio sijoittui neljänneksi ja Mikko Seistola kuudenneksi.

Veteraaneissa Hämeen moottorikerhoa edusti Sami Jääskeläinen sijoittuen viidenneksi.

C-cupissa Hämeen moottorikerhosta podiumille sijoittui Tommi Vuojolainen saavuttaen kolmannen sijan. Muita C-cupissa kilpailleita olivat Lari Seppälä, Santtu Selin, Mikko Siren, Aleksi Sulkanen ja Leevi Seppälä. C-vapaa luokassa kerhoa edustivat Olli Nieminen, Samuel Jääskeläinen Aleksi Saine ja Kalle Kuoppala.

Jokamiesluokassa kerhoa edusti Harri Oittinen. Harri ei päässyt kiertämään ehjää sarjaa, mutta niissä  kisoissa joissa pääsi ajamaan niin sijoitus oli 1.

BTF:n ylläpitämään biketrialin SM-sarjaan osallistui 16 HäMK:sta. Elite-luokka: Olli Siren, B-luokka: Mikko Siren, C-super: Aleksi Sulkanen, Santtu Selin, Lari Seppälä ja Aleksi Saine, C-yleinen: Teemu Aimonen, Antti Jukarainen, Leevi Seppälä, Olli Nieminen, Mikko Teivonen, Samuel Jääskeläinen ja Kalle Kuoppala, C-vapaa: Antti Röyskö ja Joona Seppälä. SM-tulokset eivät ole vielä valmistuneet, mutta menestystä on tullut. C-luokan voittoon ajoi Aleksi Sulkanen.

Terveisin, Harri Oittinen