Kelkkailu jaosto aktivoituu

23.2.2013

Asko Keskinen ja iloinen kelkkailuryhmä Saariselällä 2004
Asko Keskinen ja iloinen kelkkailuryhmä Saariselällä 2004

Asko Keskinen valittiin Hämeen Moottorikerhon hallitukseen ja samalla Asko aloitti kelkkailujaoston vetäjänä.

Päivää Hämeen moottorikerholainen. Olen Asko Keskinen ja minut valittiin kerhon hallitukseen vuosikokouksessa 2013. Ennenkin olen toki moottorihommia harrastanut alkaen vuoden 1977 moottoripyörien jääradan kilpailuista. Olin silloin Saineen Joukon "matkustajana" sivuvaunussa. Kone oli Talvitien veljesten ( Erkki ja Heikki ) rakentama Suzuki GT 750, siis kolmipyttyinen kaksitahtinen vesijäähdytteinen laite. Tuosta selvittyäni ei mikään enää tuntunut miltään.No ei vaan, harrastus laajeni tapahtumien järjestelypuolelle. Ensimmäinen kerta kilpailunjohtajana oli sitten 1978 ja motocrossin 50 cc Suomen Cup Kangasalan Kisarannassa. Järjestelyporukassa on sitten tullut oltua crossin lisäksi mm:Kokoontumisajo, Enduro, Supermoto, Road Racing, Ruohorata, MK-ovaali, MK-Drag Race, MK-Enduro sprint, MK-Kokoontuminen, Classic Scrample, Mopoendurance. Älkää nyt loukkaantuko jos joku jäi pois. Mutta niinkuin huomasitte, ei yhtään toimia Trialissa. Ei hätää, ostin ensimmäisen Trial-pyöräni 1978. Honda TL 125, näppärä nelitahtinen, harmittaa kun menin myymään pois. Seuraavana hommasin Suzuki 250 Beamish vm. 1976, käykäähän googlettamassa. Tämä Suzuki on tallissani vieläkin. Siinä välillä oli sitten Hondalta 200 nelari ja ai niin tallin perällä on vieläkin 125 Fantic. Se kaksipyöräisistä.


Nykyisin toimin SML Moottorikelkkamatkailun lajiryhmän puheenjohtajana. Pääosaksi tehtävänämme on vaikuttaa lajimme harrastusmahdollisuuksiin noin niinkuin valtakunnan tasolla, viimeisimpänä vaikuttaminen uudistettavan maastoliikennelain pykäliin niin että harrastuksemme voisi jatkua tulevaisuudessakin. Tämän liittotehtävän takia minut valittiin myös Hämeen Moottorikerhon moottorikelkkajaoston vetäjäksi.


Nyt siis kaikki kelkkailusta kiinnostuneet, pankaa sähköpostiosoitteeni muistiin ja ottakaa rohkeasti yhteyttä jos kysyttävää ilmenee.

Terveisin ASKO Keskinen