Junnupäivä

13.1.2020

Junnupäivä pidetään la 8.2.2020 kiipeilyn merkeissä. Ohjelma - Palkintojenjako klo 12 - Kiipeily klo 13-14

Paikka
- Tampereen Kiipeilykeskus (TK) - Lielahti
- Harjuntausta 4, 33400 Tampere

Vastuuvapaussitoumus ja käyttöehdot

Ilmoittautuminen tapahtumaan su 2.2. menessä, kiitos.

Lisätietoja

VARUSTEET JA VAATETUS

Saatte kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet TK:lta. Vaatetukseksi sopivat normaalit urheiluvaatteet. Kovin löysiä vaatteita tulisi välttää. Pitkät hiukset on kiinnitettävä. Sormukset, kellot ja kaulakorut tulee riisua kiipeilyn ajaksi.

RYHMÄN TURVALLISUUS

Boulderkiipeily on turvallinen tapa liikkua, mutta muutamat asiat on silti hyvä ottaa huomioon. Kiipeilijöiden tulee ymmärtää, että kiipeily on laji, jossa on vakavan loukkaantumisen tai jopa kuoleman vaara. TK:n ohjaaja opastaa ryhmän toimimaan turvallisesti TK:n tiloissa, ja boulderoidessa vastuu on kiipeilijällä tai ryhmän huoltajilla. Kiipeily on ehdottomasti kielletty alkoholin tai muiden huomiokykyyn vaikuttavien aineiden alaisena. Sairaudet ja muut huomioitavat asiat on aina ilmoitettava etukäteen. Jos kiipeilytapahtumaan on sisällytetty ruokailu, allergiat ja erikoisruokavaliot on ilmoitettava viimeistään kolmea päivää etukäteen.

Ryhmään kuuluvat henkilöt, jotka eivät kiipeile, odottavat muita ohjaajan osoittamassa paikassa. Kiipeilyalueella oleskelu on kielletty.

Jos jollain ryhmän jäsenellä on on sairauksia, jotka voivat vaikuttaa tapahtuman turvalliseen läpikäymiseen (esim. diabetes, epilepsia, sydänsairaudet) tai ryhmän jäsen on raskaana, niin ilmoita tästä TK:n ohjaajalle.

TK:N TILAT

TK:n Lielahden toimipisteessä on noin 5 metriä korkeat boulderointiseinät. Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä ilman köysiä ja valjaita, putoamisen turvaa 50 cm paksu patja. Tiloista löytyvät myös street workout -telineet.

Tiloissa on pukuhuoneet ja suihkutilat miehille ja naisille, sekä lukollinen arvotavarasäilytys. Tavaroiden säilytys TK:n tiloissa omalla vastuulla.

SAAPUMINEN

Käyntiosoite on Harjuntausta 4, 33400 Tampere. Maksuttomat parkkipaikat löytyvät hallimme edustalta ja bussipysäkki (mm. linja 14) on aivan vieressä. Pyörätelineet löytyvät sisäänkäynnin oikealta puolelta.

Tervetuloa kiipeilemään!